E diel, 18 Prill, 2021

Kursi i këmbimit valutor sot

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 18 shkurt 2021:

Kushton 65 mijë lekë grami! Pandemia i zë ngushtë për para, shqiptarët po shesin...

Traditat ballkanase dhe metalet e çmuara kanë bashkëjetuar për shumë kohë dhe e vetmja gjë mund t’i ndante ishte pandemia. Kur recesionit ekonomik të...

Kursi i këmbimit valutor, 22 dhjetor 2020

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 22 dhjetor 2020.

Nuk paguan Becchetti-n/ Shqipëria rrezikon sekuestrimin e pasurive

Në një artikull të gjatë, gazeta kryesore në Austri “Der Standard” thotë se Shqipërisë rrezikon t’i bllokohen pasuritë që ka në bankat...

Tërmeti dhe Covid-19/ Denaj: Gjermania partner jetik, 58.2 milionë euro për Shqipërinë

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, ditën e sotme, mori pjesë në takimin e rëndësishëm online, në lidhje me negociatat ndërmjet...