Mallakastër/ 10 qendra votimi nuk kanë dorëzuar kutitë

Kutitë e votimit të 10 qendrave nuk janë dorëzuar ende në KZAZ, për të nisur më pas numërimin.

Në KZAZ-në 62, bashkia Mallakastër nuk ka përfunduar ende dorëzimi i kutive të qendrave të votimit. Janë 10 qendra votimi pa marrë në dorëzim.

Në KZAZ-në 60, bashkia Patos, ka përfunduar dorëzimi i kutive të qendrave të votimit.

Ndërsa në KZAZ-në 61, bashkia Roskovec sapo ka përfunduar dorëzimi. Ne të trija KZAZ-të, numërimi pritet të fillojë rreth orës 24:00.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Maska.al” dhe page ne FB mjafton të klikoni: Join Group dhe Like Page kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Advertisement