Uzina e Zamir Manes ndot Komsinë, banorët e saj të papunë

Uzina e Ferrokromit në Burrel, Komsi, është një shqetësim i madh për banorët e kësaj zone. Ndotja që shkaktohet nga kjo Uzinë është shumë e madhe, por ky nuk është problem kryesor për banorët.

Problemi kryesor është ndotja dhe qenia pa punë e tyre, pra dy të këqija në një.

Ata nuk shprehen se janë kundër mbylljes së saj, por kërkojnë që të punësohen në këtë objek dhe të sigurojë disa të ardhura për familjen e tyre.

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Maska.al” dhe page ne FB mjafton të klikoni: Join Group dhe Like Page kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Advertisement